Nokia N95, editia "pro aqua" - amintiri de la CeBIT 2008

2.243 ori
<b>Nokia N95, editia "pro aqua" - amintiri de la CeBIT 2008</b>Ceea ce puteti vedea in clipul urmatorul nu este o noua varianta de Nokia N95 alimentata pe baza de apa, ci demonstrarea unui nou lichid, cu un scop total diferit de a "imbaia" telefoane. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la clipul...

Ceea ce puteti vedea in clipul urmatorul nu este o noua varianta de Nokia N95 alimentata pe baza de apa, ci demonstrarea unui nou lichid, cu un scop total diferit de a "imbaia" telefoane. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la clipul video care prezinta un Nokia N95, "facand baie":

Retineti ca acel lichid din cubul de sticla nu este apa, ci un soi de gaz care sterge orice tip de echipament la perfectiune, fara a dauna componentelor electronice. Acest produs neconventional este ideal pentru a stinge incendiile din birouri, fara a strica PC-uri, imprimante si alte echipamente. Tehnologia inovatoare a fost prezentata la CeBIT 2008, devenind de abia acum populara, datorita clipului video postat de o saptamana pe YouTube.

Am putea spune ca de fapt am ascuns in clip si o imagine subliminala cu Nokia N95 2. Sau ca avem un Nokia N99 de vanzare si iPhone va fi disponibil prin Vodafone. Sau poate ca maine veti vedea un video review la Nokia N96 si ca iPhone 2 nu se mai lanseaza in 2008. Am putea spune multe, doar e 1 aprilie. Iar Nokia N99, N88 si 101 chiar exista. Serios, cautati pe Google!

Nokia N95 pro aqua:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×