Nokia N950/N9 aflat În teste la FCC, terminalul confirmat de agenția care lucrează la reclama sa

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.676 ori
<b>Nokia N950/N9 aflat În teste la FCC, terminalul confirmat de agenția care lucrează la reclama sa</b>Avem două vești care îi vor bucura pe fanii Nokia ce așteaptă un nou terminal de la finlandezi: FCC tocmai testează handsetul Nokia N9, iar un misterios Nokia N950 a fost amintit pe Twitter de către o agenție care îi filmează acum un spot...

Avem două vești care îi vor bucura pe fanii Nokia ce așteaptă un nou terminal de la finlandezi: FCC tocmai testează handsetul Nokia N9, iar un misterios Nokia N950 a fost amintit pe Twitter de către o agenție care îi filmează acum un spot publicitar.

Dacă aceste două modele sunt unul și același nu știm încă, dar contul de Twitter ArguellesPics afirma că reclama pe care o realizează firma Arguelles Pictures este pentru un smartphone touch 4G cu numele de Nokia N950. între timp FCC a publicat o primă schiță a misteriosului Nokia N9/RM-680, cel mai probabil un terminal MeeGo, care seamănă cu prototipul disecat de Engadget anul trecut.

încă nu este clar ce va urma pentru Nokia, dar măcar acum știm că ni se pregătește ceva. Interesant e faptul că publicul din SUA este vizat de această lansare, de vreme ce handsetul a ajuns deja la FCC. Rețineți că în ultimii ani smartphone-urile finlandezilor au sosit cu întârziere în SUA, dar acum odată cu parteneriatul cu Microsoft lucrurile s-au schimbat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×