Spectacol 3D organizat de Orange, pentru o lansare 3D... să fie acesta debutul lui LG Optimus 3D/ LG Optimus Pad?

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.935 ori
<b>Spectacol 3D organizat de Orange, pentru o lansare 3D... să fie acesta debutul lui LG Optimus 3D/ LG Optimus Pad?</b>Cine face teasing mai bine decât Orange România? Dacă în urmă cu o săptămână zvonurile despre abonamentul Pantera Albă ne duceau cu gândul la iPhone 4 de culoare albă și până la urma așa a fost, acum Orange vine cu alt teaser. Astfel, în...

Cine face teasing mai bine decât Orange România? Dacă în urmă cu o săptămână zvonurile despre abonamentul Pantera Albă ne duceau cu gândul la iPhone 4 de culoare albă și până la urma așa a fost, acum Orange vine cu alt teaser. Astfel, în data de 12 mai 2011 la ora 21:00 va avea loc în București în Piața Universității o proiecție 3D spectaculoasă.

Există deja o numărătoare inversă aici, iar dacă nu puteți ajunge la eveniment puteți urmări proiecția în direct pe site-ul Orange.ro la adresa menționată anterior. Dacă sunteți clienți Orange, va fi de ajuns să accesați m.orange.ro pentru a vă bucura de eveniment. Având în vedere faptul că teaserul are cuvântul de ordine 3D, ne așteptăm la lansarea telefonului LG Optimus 3D, poate și a tabletei LG Optimus Pad, ambele terminale fiind dotate cu camere 3D - Optimus 3D are și ecran 3D.

Putem să sperăm și la modelul HTC EVO 3D, care vine de asemenea cu o cameră 3D... Vom fi acolo pentru a vă relata informații la cald de la fața locului!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×