Nokia N96 aprobat de FCC

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.493 ori
<b>Nokia N96 aprobat de FCC</b>Conform documentelor autoritatii federale FCC, Nokia are permisiunea de a vinde telefonul N96 in Statele Unite. O astfel de aprobare indica faptul ca terminalul va sosi in curand in magazinele americane, astfel ca ne asteptam la primele experiente...

Conform documentelor autoritatii federale FCC, Nokia are permisiunea de a vinde telefonul N96 in Statele Unite. O astfel de aprobare indica faptul ca terminalul va sosi in curand in magazinele americane, astfel ca ne asteptam la primele experiente hands-on si preview-uri in urmatoarea luna.

Nokia N96 suporta conectivitate quad-band GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz) si dual-band UMTS (WCDMA 2100/850; HSDPA). Va reamintim ca acest dual slider a fost anuntat de catre Nokia in cadrul editiei 2008 a showului tehnologic Mobile World Congress, de la Barcelona. Deocamdata nu cunoastem operatorul ales pentru a comercializa handsetul in SUA, dar AT&T este cel mai probabil candidat.

N96 soseste cu aproape orice functie multimedia pe care v-o puteti imagina, inclusiv o camera de 5 megapixeli cu autofocus si lentila Carl Zeiss, dar si blitz dual-LED. In plus, camera poate inregistra video la 30 fps, iar pe lista de specificatii a handsetului se afla si o antena GPS si un tuner DVB-H. Smartphone-ul produs de Nokia va rula Symbian S60 3rd Edition Feature Pack 2 si va suporta vizualizarea ecranului in mod landscape.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×