Sony Ericsson XPERIA X1 disponibil pe eBay

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.152 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 disponibil pe eBay</b>Ultimele zvonuri dadeau drept sigura lansarea lui Sony Ericsson XPERIA X1 catre finalul lunii octombrie, dar iata ca handsetul a inceput sa isi faca aparitia online, sosind acum si pe eBay. Nu prea are rost sa comentam asupra legimitatii vanzarii acestui...

Ultimele zvonuri dadeau drept sigura lansarea lui Sony Ericsson XPERIA X1 catre finalul lunii octombrie, dar iata ca handsetul a inceput sa isi faca aparitia online, sosind acum si pe eBay.

Nu prea are rost sa comentam asupra legimitatii vanzarii acestui handset , dar stim ca vor exista licitanti destul de indrazneti incat sa ofere si 1000 de dolari pentru terminal. Neincrederea este totusi prezenta, deoarece avem de-a face cu acelasi serviciu care a gazduit si o oferta pentru conceptul Nokia Aeon, telefon care nu a vazut vreodata lumina zilei.

Preferam deocamdata sa admiram cel mai nou concept de XPERIA PSP, care pare mai plauzibil decat oferta de pe eBay, asteptand cu suspiciune lansarea din octombrie. Si asta dupa ce handsetul a fost amanat, teoretic pana in 2009, declansand reactii negative din partea fanilor Sony Ericsson. Din fericire amanarea s-a dovedit un zvon, dar ne asteptam oricand la o mutare a datei de lansare, in special daca portofoliul SE se va mari considerabil in aceasta toamna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×