Nokia N96 disponibil gratuit, prin 3 Italia (video)

2.409 ori
<b>Nokia N96 disponibil gratuit, prin 3 Italia (video)</b>Cum altfel sa atraga publicul operatorul 3 Italia, decat oferind mult-asteptatul Nokia N96 la un pret imbatabil de zero euro. Aflati ce alte avantaje mai ofera handsetul si abonamentul sau din urmatorul spot publicitar: In acest clip promotional se...

Cum altfel sa atraga publicul operatorul 3 Italia, decat oferind mult-asteptatul Nokia N96 la un pret imbatabil de zero euro. Aflati ce alte avantaje mai ofera handsetul si abonamentul sau din urmatorul spot publicitar:

In acest clip promotional se mizeaza pe libertatea de apelare, plus pasiunea italienilor pentru "calcio", de vreme ce telefonul suporta "Free Internet TV", ce permite urmarirea tuturor meciurilor din Serie A si nu numai. Va dati seama ce fel de abonament va fi acela cu care soseste handsetul, de vreme ce pana si cel ce insoteste noul iPhone 3G este destul de mare (peste 50, 60 de euro pe luna), iar terminalul produs de Apple nici macar nu este disponibil gratuit.

Daca Nokia N96 nu va spune nimic, va reamintim ca este vorba de un telefon cu memorie interna flash de 16GB, dislay TFT LCD QVGA (240 x 320 pixeli) cu diagonala de 2.8 inchi, interfata S60 editia a treia, Feature Pack 2, 128MB RAM si 256MB memorie de sistem. Acest dual slider include o baterie ce ofera un timp de convorbire de 160/230 de minute (WCDMA/GSM), timp de standby de 200/230 de ore (WCDMA/GSM) si durata de playback video de 5 ore, respectiv 14 ore pentru cel audio.

Sursa: Passionemobile.wordpress

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×