Nokia N96 in sfarsit disponibil in magazine. Prea tarziu?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.351 ori
<b>Nokia N96 in sfarsit disponibil in magazine. Prea tarziu?</b>Un alt terminal pe care il asteptam cu nerabdare, Nokia N96 este acum in magazine, dupa ce a fost anuntat tocmai in luna februarie a acestui an. Se mai ridica handsetul la inaltimea asteptarilor, acum ca avem si un pret asociat specificatiilor sale?...

Un alt terminal pe care il asteptam cu nerabdare, Nokia N96 este acum in magazine, dupa ce a fost anuntat tocmai in luna februarie a acestui an. Se mai ridica handsetul la inaltimea asteptarilor, acum ca avem si un pret asociat specificatiilor sale? Aflati din randurile urmatoare:

N96 are o lista foarte bogata de specificatii, care poate umbri faima lui iPhone 3G. Dintre acestea amintim camera de 5 megapixeli, suportul pentru televiziune digitala, navigare GPS cu ghidare vocala, WiFi si o memorie interna de 16GB. Camera este dotata cu o lentila Carl Zeiss, iar printre dotarile lui N96 se numara si un slot pentru carduri microSD, suport N-Gage si un display TFT de 2.8 inchi.

Adoptand designul lui N81, nu o idee foarte buna, acest telefon include majoritatea tehnologiilor moderne pe care le-am dori pe un Nokia de top. Singurul feature care il separa pe N96 de restul rivalilor sai este probabil tunerul digital TV DVB-H, o dotare care in ziua nu atrage atentia decat in Asia. Va reamintim ca telefonul Nokia N96 poate fi achizitionat chiar acum la pretul de 550 de euro (fara taxe).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×