Motorola Q11 este mai bun decat Q9 sau pur si simplu modelul Alexander?

1.201 ori
<b>Motorola Q11 este mai bun decat Q9 sau pur si simplu modelul Alexander?</b>Doua dintre cele mai asteptate telefoane Motorola sunt Alexander si Atila, devenite populare cu&nbsp; nici o luna in urma. Iata ca acum si un Motorola Q11 isi face aparitia, in categoria de rivali ai lui iPhone. Avem de-a face cu un smartphone Windows...

Doua dintre cele mai asteptate telefoane Motorola sunt Alexander si Atila, devenite populare cu  nici o luna in urma. Iata ca acum si un Motorola Q11 isi face aparitia, in categoria de rivali ai lui iPhone.

Avem de-a face cu un smartphone Windows Mobile 6.1, despre care nu sunt cunoscute foarte multe detalii, in afara faptului ca el va fi mult mai bun decat modelul Q9. Este posibil ca acest handset sa fie chiar Alexander si nu putem decat sa ne declaram incantati de preferinta celor de la Motorola pentru telefoane high-end in ultima vreme.

Dupa cum stiti deja, compania americana are probleme serioase la capitolul profituri si popularitate, chiar si in tara sa de bastina. Ei bine, la inceputul acestui an problemele au fost contracarate cu ajutorul lansarii a unor telefoane low end. Acestea nu au adus americanilor de la Motorola decat critici si dezamagirea fanilor prezenti la standurile companiei din cadrul showurilor tech. Sa fi venit momentul pentru o revenire a brandului care a lansat primul telefon mobil?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×