Nokia N96 prezentat oficial

2.932 ori
<b>Nokia N96 prezentat oficial</b>Disponibil sub forma de zvon in ultimele saptamani, succesorul lui N95 se dovedeste a fi dual sliderul N96, prezentat oficial astazi de catre Nokia in cadrul Mobile World Congress. Nokia N96 este dotat cu o memorie interna de 16GB plus un slot microsD,...

Disponibil sub forma de zvon in ultimele saptamani, succesorul lui N95 se dovedeste a fi dual sliderul N96, prezentat oficial astazi de catre Nokia in cadrul Mobile World Congress.

Nokia N96 este dotat cu o memorie interna de 16GB plus un slot microsD, camera de 5 megapixeli cu autofocus si lentila Carl Zeiss Tessar plus 2 LED-uri cu rol de blitz si iluminare video. Display-ul noului handset este un QVGA cu diagonala de 2.8 inch, ecranul devenind util atunci cand veti utiliza tunerul mobil TV DVB-H, in vreme ce suportul A2DP, difuzoarele stereo si jackul de 3.5 mm pentru casti vor prelua functiile audio.

Lista de specificatii a starului zilei include si suport WiFi, AGPS, dar si iluminare pe slide-ul secundar, folosit pentru gamerii care profita de avantajele platformei N-GAGE. Prima versiune de N96 (singura anuntata pana acum) suporta HSDPA doar in benzi de 900 si 2100 MHz, lista de specificatii suferind modificari odata cu debarcarea terminalului in toata lumea, la un pret de 550 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×