Nokia N97, ideal pentru Internet (Video)

4.143 ori
<b>Nokia N97, ideal pentru Internet (Video)</b>Nokia N97 tocmai a beneficiat de un clip promotional, pe care il puteti admira mai jos si care transforma deja promitatorul smartphone intr-un handset si mai tentant: Avem de-a face cu un smartphone complex, cel putin in ce priveste arhitectura hardware,...

Nokia N97 tocmai a beneficiat de un clip promotional, pe care il puteti admira mai jos si care transforma deja promitatorul smartphone intr-un handset si mai tentant:

Avem de-a face cu un smartphone complex, cel putin in ce priveste arhitectura hardware, desi exista carcotasi care afirma ca vom simti din plin lipsa accelerarii grafice hardware 3D. Acest subiect este atat de sensibil, incat el a devenit tabu in cercurile expertilor Nokia. In ce priveste lansarea lui N97 si pretul sau, chiar ieri aflam ca handsetul ar putea sosi in iunie, prin retailerul britanic Expansys la pretul de aproximativ 500 de euro.

Tastatura QWERTY, ecranul touch, memoria de 32 GB sunt argumente in favoarea terminalului, care se va vinde probabil destul de bine, desi va fi greu sa il depaseasca pe Nokia N95, ca sa nu mai vorbim de rivalii de la HTC sau noile smartphone-uri Samsung. Va fi oare N97 in rand cu Palm Pre si cu Toshiba TG01, la finalul anului 2009?

Via: [Youtube.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×