Nokia N97 Mini confirmat acum cateva minute, la Nokia World 2009!

4.728 ori
<b>Nokia N97 Mini confirmat acum cateva minute, la Nokia World 2009!</b>Iata ca odata cu congresului Nokia World 2009, vine si confirmarea fratelui mai mic al N97, Nokia N97 Mini! Zvonit de mai multe ori de diferite site-uri, N97 Mini a fost prezentat oficial azi si va fi comercializat din luna octombrie, la pretul de ~...

Iata ca odata cu congresului Nokia World 2009, vine si confirmarea fratelui mai mic al N97, Nokia N97 Mini! Zvonit de mai multe ori de diferite site-uri, N97 Mini a fost prezentat oficial azi si va fi comercializat din luna octombrie, la pretul de ~ 450€.

Telefonul vine cu un ecran full touchscreen de 3.2-inch si o tastatura QWERTY, si spre deosebire de Nokia N97, nu dispune de d-pad! Handestul e axat pe social media, avand integrate functii care ajuta la interactiunea cu Facebook, OVI, Flickr, dar si alte site-uri de socializare. Interfata primului ecran al N97 mini, e pe deplin configurabila, datorita flexibilitatii interfetei S60 5th Edition, adoptate de Nokia. Memoria de 8Gb onboard si capacitatea de extindere de 16Gb prin intermediul cardului microSD, il fac actractiv si pentru segmentul de utilizatori, care folosesc telefonul pentru a asculta muzica, ori pentru a viziona filme.

Nokia N97 mini

Bateria de 1200 mAh a Nokia N97 mini, nu e nici buna nici rea, facand posibil ca timpul de convorbire in mod 3G sa atinga limita de 240 de minute, iar modul standby, sa duca telefonul pana la 320 de ore de functionare. De apreciat este insa timpul de playback al fisierelor mp3, care este de 28 ore!

Telefonul mai dispune de o camera de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss Tessar, conectivitate WiFi (fara suport UPnP), Bluetooth 2.0 cu A2DP stereo, dar si de GPS, jack de 3.5mm stereo si conector microUSB. Dar iata telefonul in clipul oficial de prezentare:

Poate pretul de 450€, care este fara taxe si alte adausuri comerciale, il fac neatractiv pentru multi dintre noi, dar cu siguranta Nokia a inceput sa vada viitorul, prin geamul corect! Stam cu ochii pe Nokia World 2009, sa va informam cu privire la noutatile prezentate de finlandezi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×