Samsung lanseaza telefonul Corby S3650, model cu touchscreen destinat tinerilor

9.555 ori
<b>Samsung lanseaza telefonul Corby S3650, model cu touchscreen destinat tinerilor</b>Samsung Electronic tocmai a anuntat lansarea noului telefon Samsung Corby S3650, destinat tinerilor. Noul model va fi disponibil in Europa de la finalul lunii si este un handset full touch cu functii avansate de social networking, oferind suport pentru...

Samsung Electronic tocmai a anuntat lansarea noului telefon Samsung Corby S3650, destinat tinerilor. Noul model va fi disponibil in Europa de la finalul lunii si este un handset full touch cu functii avansate de social networking, oferind suport pentru Twitter, Facebook sau MySpace.

Terminalul va sosi la pretul de 150 de euro si va atrage tinerii prin carcasele spate inlocuibibile (Fashion Jackets), disponibile in cele mai traznite combinatii de culori. Printre dotarile lui Corby se numara suportul pentru conectivitate EDGE/GPRS si quad band (850/900/1800/1900 MHz), un display TFT LCD full touchscreen de 2.8 inchi, cu rezolutie QVGA.

Samsung Corby

De asemenea, aflam ca telefonul soseste cu radio FM cu RDS, dictionar, functia One Finger Zoom, USB 2.0, Bluetooth 2.1 si o memorie interna de 50 MB. Aceasta este completata de un slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB, iar bateria lui Corby este o unitate de 960 mAh.

Samsung Corby

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×