Nokia N97 mini Raoul Limited Edition, un telefon fashion disponibil prin pre-comanda

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.485 ori
<b>Nokia N97 mini Raoul Limited Edition, un telefon fashion disponibil prin pre-comanda</b>Dupa ce am avut ocazia sa aruncam o privire asupra dotarilor noului smartphone Samsung Armani, care ruleaza Windows Mobile 6.5, iata ca un nou telefon fashion isi face aparitia. Este vorba de Nokia N97 mini Raoul Limited Edition, disponibil sub forma a...

Dupa ce am avut ocazia sa aruncam o privire asupra dotarilor noului smartphone Samsung Armani, care ruleaza Windows Mobile 6.5, iata ca un nou telefon fashion isi face aparitia. Este vorba de Nokia N97 mini Raoul Limited Edition, disponibil sub forma a doar 1000 de unitati.

Probabil va amintiti de Nokia N97 mini, varianta mai mica a smartphone-ului Nokia dotat cu tastatura full QWERTY. Editia Raoul va sosi cu un simbol in partea din spate si logo-ul Raoul, plus o husa din piele de vitel si o cutie de asemenea impodobita cu un strat din piele. In ce priveste software-ul, acesta Nokia N97 mini va folosi un widget Fashion Asia, special creat pentru aceasta editie.

Dupa achizitionarea handsetului, veti primi un card de membru Raoul Gold, cu 25 de euro credit, el putand fi schimbat la urmatoarea achizitie in magazinele acestui brand. In plus, Nokia va va oferi si un voucher de 25 de euro pentru a-si arata aprecierea fata de clientii care cumpara acest model. Nokia N97 mini Raoul Limited Edition costa 400 de euro si poate fi pre-comandat chiar acum, prin  Nokia Singapore pana in data de 29 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×