HTC Magic, Android la puterea a doua, intr-o recenzie autohtona

1.915 ori
<b>HTC Magic, Android la puterea a doua, intr-o recenzie autohtona</b>Desi ne-am fi dorit probabil sa aflam cum este este sa te "joci" cu un HTC Hero, iata ca HTC Magic reintra in atentia bloggerilor, de vreme ce terminalul tocmai a fost analizat de catre Radu Dumitru pe blogul sau. &nbsp; &nbsp; Acesta este un telefon...

Desi ne-am fi dorit probabil sa aflam cum este este sa te "joci" cu un HTC Hero, iata ca HTC Magic reintra in atentia bloggerilor, de vreme ce terminalul tocmai a fost analizat de catre Radu Dumitru pe blogul sau.

Acesta este un telefon Android, al doilea model cu acest OS la bord, dupa T-Mobile G1, cunoscut si drept HTC Dream. In cadrul recenziei sale, Radu Dumitru se declara impresionat de capacitatea de multitasking a handsetului, care poate tine ocupat chiar si cel mai pretentios utilizator. Spre exemplu, el a folosit Yahoo Messenger (prin Meebo), Twitter (prin Twitdroid) si browserul web al telefonului, verificandu-si si mailul, toate acestea in paralel.

Customizarea ecranului lui HTC Magic este de asemenea mentionata drept un avantaj, fiind vorba de shortcut-uri si widget-uri in acest caz, care pot fi descarcate prin Android Market. Si notificarile sunt excelente la acest model de terminal Android, fie prin intermediul aprinderii unui LED, sau printr-un semnal acustic. Ecranul lui Magic este unul capacitiv, care raspunde la atingeri mai fine ale utilizatorului, cu o precizie destul de mare.

Terminalul este destul de compact si poate fi usor purtat in buzunar, iar daca va intrebati ce defecte are acest HTC, aflati ca lui Android ii lipsesc softurile GPS de calitate, dar si un handsfree decent sau macar de dimensiuni rezonabile (cel inclus in pachet este prea mare). La capitolul defecte este mentionata si camera, care se comporta prost la lumina slaba in special.

Pentru recenzia completa, aruncati o privire aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×