HTC Hero in oferta Orange Romania, incepand cu pretul de 349 EUR

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.099 ori
<b>HTC Hero in oferta Orange Romania, incepand cu pretul de 349 EUR</b>HTC Hero in oferta Orange Romania, incepand cu pretul de 349&nbsp; EUR! Este o stire pe care am aflat-o via Twitter, de la Dan Paul si nu dintr-un comunicat de presa, cum ne-am fi asteptat.. Dar asta e, ne-am obisnuit sa fim ignorati de operatorul...

HTC Hero in oferta Orange Romania, incepand cu pretul de 349  EUR! Este o stire pe care am aflat-o via Twitter, de la Dan Paul si nu dintr-un comunicat de presa, cum ne-am fi asteptat.. Dar asta e, ne-am obisnuit sa fim ignorati de operatorul portocaliu! Totusi sa revenim la oferta.

Pretul telefonului cu abonament pe 2 ani, aduce si cel mai bun pret de achizitie, mai precis 349 EUR. Urmat fiind de cel care obliga la prelungirea contractului, adica 375 EUR / 24 luni sau 389 / 12 luni. Exista si varianta cumpararii lui Hero la "liber" la pretul de 427 EUR, care desi e liber de abonament, mai mult ca sigur e blocat in retea. Cu toate acestea si acest ultim pret este mai bun cu cel putin 100 EUR, fata de ce ofera in acest moment magazinele online (comparatii pret HTC Hero).

Daca inca nu cunoasteti acest terminal, aflati ca el vine cu sistemul de operare Android al Google si cu interfata de utilizator Sense, dezvoltata de HTC. Este un telefon cu touchscreen capacitiv de 3.2 inch, multitouch, cu rezolutie de 320 X 480 pixeli, care beneficiaza de un procesor Qualcomm la 528 MHz, 288 MB RAM, 512 MB ROM, conexiuni HSDPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, jack pentru casti standard de 3.5 mm si slot pentru card microSD.

Va recomandam acest telefon si va invitam sa discutati despre el pe HTC-Club.ro!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×