Nokia N98 a scapat pe web; tastatura QWERTY plus design tip Sidekick

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.693 ori
<b>Nokia N98 a scapat pe web; tastatura QWERTY plus design tip Sidekick</b>Daca sperati sa vedeti un handset Nokia care sa rupa gura targului, iata o scapare pe care o veti aprecia: o imagine cu smartphone-ul Nokia N98, aparent creata de un fan al terminalelor produse de finlandezi. &nbsp; &nbsp; Cei de la BeGeek au facut...

Daca sperati sa vedeti un handset Nokia care sa rupa gura targului, iata o scapare pe care o veti aprecia: o imagine cu smartphone-ul Nokia N98, aparent creata de un fan al terminalelor produse de finlandezi.

Cei de la BeGeek au facut aparent rost si de o confirmare a acestui terminal, de la Nokia si aflam ca avem de-a face cu un handset cu ecran touch de 4 inchi. El ar urma sa fie lansat in perioada sarbatorilor, 2010, cu un pret de aproximativ 450 de euro. Panourile sale de pe ecranul Home indica prezenta sistemului de operare S60, iar designul acestui model aminteste de un Sidekick.

Tastatura aduce cu cea de pe Nokia N97 si N97 mini, iar daca va asteptati sa il vedeti pe N98 la Mobile World Congress 2010, saptamana viitoare, sansele sunt foarte mici. Va reamintim ca Nokia a anuntat ca nu va participa la showul de la Barcelona, lasand in schimb PR-ul pe seama celor de la Nokia-Siemens.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×