Nokia ne pregateste ceva, un nou telefon lansat marti?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.925 ori
<b>Nokia ne pregateste ceva, un nou telefon lansat marti?</b>Nokia tocmai a postat o numaratoare inversa pe site-ul sau oficial european, dar si pe variantele sale din Estul Mijlociu si Africa. Timerul ne arata faptul ca mai avem aproximativ 2 zile pana ce compania finlandeza isi va prezenta inovatiile in cadrul...

Nokia tocmai a postat o numaratoare inversa pe site-ul sau oficial european, dar si pe variantele sale din Estul Mijlociu si Africa. Timerul ne arata faptul ca mai avem aproximativ 2 zile pana ce compania finlandeza isi va prezenta inovatiile in cadrul showului Nokia World. Sa fie vorba despre un nou terminal cu touchscreen?

Numaratoarea inversa se va termina marti, 2 decembrie exact in momentul in care debuteaza Nokia World. In cadrul evenimentului vor vorbi CEO-ul companiei finlandeze, Olli-Pekka Kallasvuo si vicepresedintele executiv Anssi Vanjoki. Discursul celor doi oficiali Nokia va purta numele "Transformarea felului in care comunicam" si suntem siguri ca acesta va include si cateva anunturi de marca.

Compania finlandeza si-ar putea improspata portofoliul cu o serie de noi terminale, eventual smartphone-uri cu touchscreen si Symbian Touch. De asemenea, este foarte probabil ca Nokia sa anunte handsetul E75, care a scapat pe Internet cu cateva saptamani in urma, sau un nou Internet Tablet, in cel mai rau caz o consola portabila.

Sursa: Gsmdome.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×