Cercetatorii taiwanezi prezinta ecranul pliabil

1.490 ori
<b>Cercetatorii taiwanezi prezinta ecranul pliabil</b>Display-urile pliabile sau flexibile au reprezentat in ultimii ani tehnologia ideala pentru telefoane concept, fiind foarte rar prezentate pe prototipuri reale, in cadrul showurilor tech. Institutul de Cercetare Tehnologica Industriala din Taiwan,...

Display-urile pliabile sau flexibile au reprezentat in ultimii ani tehnologia ideala pentru telefoane concept, fiind foarte rar prezentate pe prototipuri reale, in cadrul showurilor tech.

Institutul de Cercetare Tehnologica Industriala din Taiwan, finantat de stat a dezvoltat un concept de ecran pliabil color, a carui marime se poate cel putin dubla. Cercetatorii afirma ca display-ul este bazat pe tehnologia TFT-EPD (Thin Film Transistor Electrophoretic Display) si ca el ar putea intra in productie, sosind pe unele terminale mobile.

Marimea ecranului este limitata la 5 inchi, deocamdata dar se lucreaza si la display-uri mai mari. Samsung a prezentat un concept similar in aceasta saptamana, un display OLED flexibil plasat in interiorul unui telefon mobil, ecranul fiind accesibil prin deschiderea handsetului, ca o carte.

Sursa: Pocketpicks.co.uk

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×