Nokia ne promite un smartphone Windows Phone Mango care "ne va da pe spate"... poate chiar săptămâna viitoare!

1.499 ori
<b>Nokia ne promite un smartphone Windows Phone Mango care "ne va da pe spate"... poate chiar săptămâna viitoare!</b>Având în vedere evenimentul Nokia din Singapore, ce va avea loc săptămâna viitoare, pe 21 iunie, e cu atât mai interesantă vestea pe care ne-o da Dave Trevaskus pe Twitter. Acesta este un un senior training consultant la Nokia și a promis că...

Având în vedere evenimentul Nokia din Singapore, ce va avea loc săptămâna viitoare, pe 21 iunie, e cu atât mai interesantă vestea pe care ne-o da Dave Trevaskus pe Twitter. Acesta este un un senior training consultant la Nokia și a promis că “îi va da pe spate” pe cei aflați în training cu un super terminal Nokia Windows Phone Mango.

Acest soi de teasing ne duce cu gândul la un posibil anunț săptămâna viitoare în Singapore și poate unul și în România, având în vedere că Nokia are programat și în București un eveniment, tot pe 21 iunie. E posibil totuși să fie vorba de lansarea lui Nokia X7/E6 (în țara noastră), în vreme ce evenimentul din Singapore ar putea servi drept preview pentru Symbian Belle sau poate chiar pentru lansarea unui terminal MeeGo.

Am auzit zvonuri și despre un nou terminal Maemo, unul dotat cu versiunea 6.0 a platformei și un urmaș potrivit pentru Nokia N900. Același Dave a promis și "un nou terminal care va schimba piața și despre care va putea vorbi în public curând". Ce credeți că va fi? în sfârșit un model Windows Phone sau o tabletă MeeGo?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×