Google cumpără Pushlife, un nou pas spre serviciul stil iTunes pentru Android?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.361 ori
<b>Google cumpără Pushlife, un nou pas spre serviciul stil iTunes pentru Android?</b>E știut deja faptul că Google Music se pregătește de lansare, acest serviciu de streaming muzical și nu numai fiind unul dintre cele mai așteptate produse ale gigantului motoarelor de căutare. Până acum iTunes nu a avut un rival pe măsură, iar...

E știut deja faptul că Google Music se pregătește de lansare, acest serviciu de streaming muzical și nu numai fiind unul dintre cele mai așteptate produse ale gigantului motoarelor de căutare. Până acum iTunes nu a avut un rival pe măsură, iar Yahoo Music și Zune au eșuat să îi scadă cota de piață. Ei bine, Google a anunțat achiziția Pushlife, o companie ce a creat o aplicație de media management și care amintește de iTunes.

După cum se poate vedea și în clipul de mai jos, aplicația Pushlife pentru Android se axează pe playback media și pe administrarea conținuturilor de acest gen. în plus, cu ajutorul lui Pushlife vă puteți sincroniza melodiile cu iTunes și Windows Mobile, la fel că ușor cum se întâmplă în cazul unui iPod, iPad sau iPhone.

Softul există în varianta pentru Android și BlackBerry, dar odată cu achiziția companiei producătoare de către Google, bănuim că se va renunța la suportul BlackBerry. în ce privește serviciul Google Music, debutul oficial al acestuia este așteptat în cadrul evenimentului Google I/O din mai, astfel că aceasta achiziție devine cu atât mai interesantă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×