Nokia nu oferă suport pentru aplicația Skype pe Lumia 610

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.684 ori
<b>Nokia nu oferă suport pentru aplicația Skype pe Lumia 610</b>Nokia a anunțat că renunță la suportul pentru aplicația Skype pentru Nokia Lumia 610 - un telefon anunțat a fi cel mai ieftin Windows Phone din piață. A debutat și în România la unele magazine online, dar prețul se situează prea aproape de...

Nokia a anunțat că renunță la suportul pentru aplicația Skype pentru Nokia Lumia 610 - un telefon anunțat a fi cel mai ieftin Windows Phone din piață. A debutat și în România la unele magazine online, dar prețul se situează prea aproape de cel al lui Nokia Lumia 710 care oferă un hardware mai performant. V-am scris primele impresii legate de Nokia Lumia 610 după un hands-on foarte scurt.

Au testat aplicația Skype pe Lumia 610 și rezultatele nu au fost satisfăcătoare. Nu s-a oferit o experiență la nivelul așteptărilor Nokia și Skype. Ei recomandă ca aplicația să nu fie utilizată pe Lumia 610. Probabil că hardware-ul este de vină cu procesor de 800 MHz și 256 MB RAM.

Va fi interesant dacă problema va fi regăsită și la alte aplicații din Windows Phone Marketplace. Până la urmă se pare că este greu a face să ruleze Windows Phone pe telefoane cu un hardware mai slab.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×