Nokia nu renunță la Android! Descărcați Z Launcher - un produs În stadiu de test care vrea să revoluționeze modul cum interacționăm cu sistemul de operare Google (Video)

1.035 ori
<b>Nokia nu renunță la Android! Descărcați Z Launcher - un produs În stadiu de test care vrea să revoluționeze modul cum interacționăm cu sistemul de operare Google (Video)</b>Nu sunt puțini cei pentru care achiziția Nokia de către Microsoft a lăsat un gust amar. Totuși, se pare că eforturile finlandezilor în ce privește sistemul de operare Google nu s-au oprit aici, ci pregătesc un nou produs menit să ușureze...

Nu sunt puțini cei pentru care achiziția Nokia de către Microsoft a lăsat un gust amar. Totuși, se pare că eforturile finlandezilor în ce privește sistemul de operare Google nu s-au oprit aici, ci pregătesc un nou produs menit să ușureze drastic interacțiunea cu smartphone-ul Android.

Z Launcher - este un produs în stadiul pre-beta care însă pare foarte promițător. Conceptele pe care se bazează nu sunt în totalitate noi. Launcher-ul evidențiază cele mai frecvent folosite aplicații, pentru a fi accesate rapid. Totul folosind o interfață curată, aerisită și ușor de înțeles. Iar asta nu e tot.

Lansatorul Nokia dispune și de gesturi, care pot fi folosite pentru a accesa mai rapid unele aplicații. Este o soluție pe care am mai întâlnit-o în cazul unor alte soluții și s-a dovedit foarte utilă. Ideea de bază este că, pe măsură ce lansatorul este folosit mai mult timp, se adaptează la necesitățile și sarcinile dvs. zilnice, pentru a spori dramatic eficiența folosirii smartphone-ului.

Nu uitați însă, produsul este într-un stadiu incipient de dezvoltare și puteți întâmpina probleme. Totuși consider că merită o încercare.

​Puteți descărca aplicația de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×