Nova Launcher 5.0 iese astăzi din stadiul beta; disponibil în Google Play!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 2.409 ori
<b>Nova Launcher 5.0 iese astăzi din stadiul beta; disponibil în Google Play!</b>La sfârșit de octombrie era lansată și versiunea beta a aplicației Nova Launcher v5.0, software menit să schimbe interfața standard a smartphone-ului nostru și să o aducă mai aproape de look-ul lui Android 7.1 Nougat. Astăzi, launcher-ul iese din faza

Sfârșitul lunii octombrie ne-a adus și o versiune Beta pentru Nova Launcher 5.0, un software menit să schimbe interfața standard a smartphone-ului nostru și totodată diferite efecte precum cele de derulare printre pagini. Ni se ofereau și câteva funcții din Android 7.1 Nougat, iar astăzi aflați că versiunea 5.0 iese din stadiul beta, fiind disponibilă spre download direct din magazinul de aplicații Google Play.

Nova Launcher 5.0

Printre aceste noutăți avem acel app drawer ce poate fi deschis printr-un gest de tip swipe de jos în sus, sau prin apăsarea icon-ului în formă de săgeată de pe pagina principală. Avem inclusă totodată și bara de căutare în stil Pixel, dar și introducerea compatibilității cu Launcher Shortcuts din Android 7.1.

Mai avem incluse pe lista de noutăți și o nouă metodă de afișare a secțiunii de căutare cu tab-uri pentru aplicații Recente, Frecvent folosite, respectiv Aplicații noi/actualizate. Există și o metodă numită Timeout pentru blocarea automată a ecranului și gesturi double-tap, respectiv swipe pentru anumite funcții.

Puteți descărca launcher-ul de aici!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×