Nova Launcher 5.0 iese astăzi din stadiul beta; disponibil în Google Play!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 2.429 ori
<b>Nova Launcher 5.0 iese astăzi din stadiul beta; disponibil în Google Play!</b>La sfârșit de octombrie era lansată și versiunea beta a aplicației Nova Launcher v5.0, software menit să schimbe interfața standard a smartphone-ului nostru și să o aducă mai aproape de look-ul lui Android 7.1 Nougat. Astăzi, launcher-ul iese din faza

Sfârșitul lunii octombrie ne-a adus și o versiune Beta pentru Nova Launcher 5.0, un software menit să schimbe interfața standard a smartphone-ului nostru și totodată diferite efecte precum cele de derulare printre pagini. Ni se ofereau și câteva funcții din Android 7.1 Nougat, iar astăzi aflați că versiunea 5.0 iese din stadiul beta, fiind disponibilă spre download direct din magazinul de aplicații Google Play.

Nova Launcher 5.0

Printre aceste noutăți avem acel app drawer ce poate fi deschis printr-un gest de tip swipe de jos în sus, sau prin apăsarea icon-ului în formă de săgeată de pe pagina principală. Avem inclusă totodată și bara de căutare în stil Pixel, dar și introducerea compatibilității cu Launcher Shortcuts din Android 7.1.

Mai avem incluse pe lista de noutăți și o nouă metodă de afișare a secțiunii de căutare cu tab-uri pentru aplicații Recente, Frecvent folosite, respectiv Aplicații noi/actualizate. Există și o metodă numită Timeout pentru blocarea automată a ecranului și gesturi double-tap, respectiv swipe pentru anumite funcții.

Puteți descărca launcher-ul de aici!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×