Produse evoMAG.ro

Nokia NU va lansa un terminal Android, infirma inca o data aceasta initiativa

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.391 ori
<b>Nokia NU va lansa un terminal Android, infirma inca o data aceasta initiativa</b>Dupa ce am vazut pe strazile din Londra un poster cu terminalul Nokia X6 ruland Android, nu putem garanta ca finlandezii nu isi vor incerca norocul cu aceasta platforma. Totusi, dupa acel incident, pus pe seama unei greseli de printare, Nokia a tinut sa...

Dupa ce am vazut pe strazile din Londra un poster cu terminalul Nokia X6 ruland Android, nu putem garanta ca finlandezii nu isi vor incerca norocul cu aceasta platforma. Totusi, dupa acel incident, pus pe seama unei greseli de printare, Nokia a tinut sa infirme de cateva ori implicarea sa in orice initiativa Android.

La aceasta ora Nokia are o cota de piata de 38% in segmentul smartphone, iar compania se axeaza pe Symbian drept OS principal, dar va trece la MeeGo pe viitoarele sale terminale high end. La felul in care arata MeeGo in acest moment, el poate fi considerat mai mult decat un hibrid Moblin/Linux - Maemo si chiar mai performant decat Android 2.0.

Ramane de vazut ce succes vor cunoaste terminalele dotate cu MeeGo, deoarece un esec al acestora ar duce cu siguranta Nokia in directia dorita de Google, catre OS-ul lor mobil.

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×