Nokia si Nintendo au cooperat in dezvoltarea unui telefon pentru gameri

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.211 ori
<b>Nokia si Nintendo au cooperat in dezvoltarea unui telefon pentru gameri</b>O sursa din interiorul Nintendo a dezvaluit recent ca faimosul producator de jocuri a colaborat cu Nokia la inceputul anilor 2000 pentru a dezvolta un handset cu functii de gaming. Cam in aceeasi perioada finlandezii dezvoltau prima generatie de telefoane...

O sursa din interiorul Nintendo a dezvaluit recent ca faimosul producator de jocuri a colaborat cu Nokia la inceputul anilor 2000 pentru a dezvolta un handset cu functii de gaming. Cam in aceeasi perioada finlandezii dezvoltau prima generatie de telefoane N-Gage.

Proiectul a prins forma in Japonia, la sediul Nintendo, unde departamentul de Cercetare si Dezvoltare planuia lansarea unui handset in colaborare cu Nokia. Din pacate, atunci cand conceptul a fost propus actionarilor si directorilor, el a fost respins, iar terminalul a ramas la nivel de design. Imediat dupa, Nintendo a trecut la dezvoltarea consolei DS, extrem de populara in randul gamerilor.

Aceeasi sursa misterioasa a mentionat ca Nintendo este o firma foarte conservatoare, astfel ca numeroase proiecte avantgardiste sunt respinse, cum a fost cazul celui ce implica terminalul Nokia. Cata vreme Wii si DS aduc miliarde de dolari totul e OK, nu-i asa? Ne-ar fi placut totusi sa vedem un telefon care sa rivalizeze cu Sony PSP, dar tot ce putem face este sa asteptam si sa speram.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×