Nokia si Nintendo au cooperat in dezvoltarea unui telefon pentru gameri

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.134 ori
<b>Nokia si Nintendo au cooperat in dezvoltarea unui telefon pentru gameri</b>O sursa din interiorul Nintendo a dezvaluit recent ca faimosul producator de jocuri a colaborat cu Nokia la inceputul anilor 2000 pentru a dezvolta un handset cu functii de gaming. Cam in aceeasi perioada finlandezii dezvoltau prima generatie de telefoane...

O sursa din interiorul Nintendo a dezvaluit recent ca faimosul producator de jocuri a colaborat cu Nokia la inceputul anilor 2000 pentru a dezvolta un handset cu functii de gaming. Cam in aceeasi perioada finlandezii dezvoltau prima generatie de telefoane N-Gage.

Proiectul a prins forma in Japonia, la sediul Nintendo, unde departamentul de Cercetare si Dezvoltare planuia lansarea unui handset in colaborare cu Nokia. Din pacate, atunci cand conceptul a fost propus actionarilor si directorilor, el a fost respins, iar terminalul a ramas la nivel de design. Imediat dupa, Nintendo a trecut la dezvoltarea consolei DS, extrem de populara in randul gamerilor.

Aceeasi sursa misterioasa a mentionat ca Nintendo este o firma foarte conservatoare, astfel ca numeroase proiecte avantgardiste sunt respinse, cum a fost cazul celui ce implica terminalul Nokia. Cata vreme Wii si DS aduc miliarde de dolari totul e OK, nu-i asa? Ne-ar fi placut totusi sa vedem un telefon care sa rivalizeze cu Sony PSP, dar tot ce putem face este sa asteptam si sa speram.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×