Procesorul grafic de pe HTC Glacier impresioneaza placut, il depaseste pe cel de pe Samsung Galaxy S

2.190 ori
<b>Procesorul grafic de pe HTC Glacier impresioneaza placut, il depaseste pe cel de pe Samsung Galaxy S</b>Daca Samsung Galaxy S (Captivate in SUA) a devenit celebru in clipa in care am aflat ca procesorul sau grafic are o treime din puterea celui de pe un PlayStation 3, iata ca pana si aceasta bariera tehnologica a fost depasita. Meritul apartine celor de la...

Daca Samsung Galaxy S (Captivate in SUA) a devenit celebru in clipa in care am aflat ca procesorul sau grafic are o treime din puterea celui de pe un PlayStation 3, iata ca pana si aceasta bariera tehnologica a fost depasita. Meritul apartine celor de la HTC, iar performerul este modelul Glacier.

Dupa cum arata si imaginea de mai sus, testele benchmark dau cezarului ce e al cezarului, iar in acest caz cezarul este HTC Glacier, cu un numar impresionant de puncte. Acesta este un benchmark OpenGL, iar Glacier a inregistrat 711 frame-uri si a demonstrat ca poate randa pana la 80 de milioane de triunghiuri pe secunda.

Cel mai nou chipset Qualcomm, dual-core-ul QSD8672 de 1.5 GHz este de asemenea capabil sa randeze la fel de multe triunghiuri, ceea ce inseamna ca vom mai vedea smartphone-uri cu potential grafic ridicat, eventual cu grafica 3D in jocuri. Sa vedem si ce vor putea face telefoanele din acest top, cu putina customizare si overclocking..

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×