Procesorul grafic de pe HTC Glacier impresioneaza placut, il depaseste pe cel de pe Samsung Galaxy S

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.085 ori
<b>Procesorul grafic de pe HTC Glacier impresioneaza placut, il depaseste pe cel de pe Samsung Galaxy S</b>Daca Samsung Galaxy S (Captivate in SUA) a devenit celebru in clipa in care am aflat ca procesorul sau grafic are o treime din puterea celui de pe un PlayStation 3, iata ca pana si aceasta bariera tehnologica a fost depasita. Meritul apartine celor de la...

Daca Samsung Galaxy S (Captivate in SUA) a devenit celebru in clipa in care am aflat ca procesorul sau grafic are o treime din puterea celui de pe un PlayStation 3, iata ca pana si aceasta bariera tehnologica a fost depasita. Meritul apartine celor de la HTC, iar performerul este modelul Glacier.

Dupa cum arata si imaginea de mai sus, testele benchmark dau cezarului ce e al cezarului, iar in acest caz cezarul este HTC Glacier, cu un numar impresionant de puncte. Acesta este un benchmark OpenGL, iar Glacier a inregistrat 711 frame-uri si a demonstrat ca poate randa pana la 80 de milioane de triunghiuri pe secunda.

Cel mai nou chipset Qualcomm, dual-core-ul QSD8672 de 1.5 GHz este de asemenea capabil sa randeze la fel de multe triunghiuri, ceea ce inseamna ca vom mai vedea smartphone-uri cu potential grafic ridicat, eventual cu grafica 3D in jocuri. Sa vedem si ce vor putea face telefoanele din acest top, cu putina customizare si overclocking..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×