Nokia ofera 20 de milioane pentru Bochum in "era Jucu"

1.175 ori
<b>Nokia ofera 20 de milioane pentru Bochum in "era Jucu"</b>Nokia va oferi 20 de milioane de euro in cadrul unui proiect de dezvoltare regionala in zona Bochum, incheind astfel disputa in legatura cu inchiderea fabricii din Germania, conform NewsIn, citand Reuters. Oficialii companiei finlandeze au afirmat ca vor...

Nokia va oferi 20 de milioane de euro in cadrul unui proiect de dezvoltare regionala in zona Bochum, incheind astfel disputa in legatura cu inchiderea fabricii din Germania, conform NewsIn, citand Reuters.

Oficialii companiei finlandeze au afirmat ca vor contribui cu aceasta suma, provenita din vanzarea fabricii, iar statul Renania de Nord-Westfalia va oferi inca 20 de milioane de euro pentru pachetul "Crestere pentru Bochum". Va reamintim ca Nokia platise sume compensatorii angajatilor concediati de la fabrica sa germana, in valoare de 200 de milioane de euro.

Campania "Crestere pentru Bochum" este menita sa atraga investitori din toata lumea, creand locuri de munca in zona si dezvoltand noi intreprinderi. Se pare ca scandalul provocat de inchiderea fabricii Nokia, anuntata in ianuarie, a fost aplanat, in ciuda disponibilizarii a 2300 de angajati. Va reamintim ca statul Renania de Nord-Westfalia ceruse daune de 60 de milioane de euro companiei finlandeze, fara a avea castig de cauza. Intre timp Nokia isi dezvolta parcul industrial si fabrica din Romania, de la Jucu si putem doar sa speram ca nu vom urma modelul Bochum peste 10-20 de ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×