Texas Instruments doteaza BlackBerry-urile cu pico-proiector DLP

1.266 ori

Cu un an in urma, Texas Instruments prezenta prototipul unui Pico Proiector DLP, urmand ca acesta sa fie integrat in curand in telefoanele BlackBerry. Sa se numere si Thunder printre acestea? Aruncati o privire asupra clipului urmator pentru a vedea...

Cu un an in urma, Texas Instruments prezenta prototipul unui Pico Proiector DLP, urmand ca acesta sa fie integrat in curand in telefoanele BlackBerry. Sa se numere si Thunder printre acestea? Aruncati o privire asupra clipului urmator pentru a vedea handsetul dotat cu proiector in actiune:

BlackBerry cu Pico proiector

BlackBerry-ul dotat cu Pico Proiector este cu siguranta mai subtire decat prototipul prezentat in 2007, in ciuda faptului ca modelul produs de RIM este mai lat. BlackBerry-ul din clipul de mai sus este de fapt doar o carcasa a unui astfel de terminal, dar speram ca Texas Instruments va reusi sa isi includa proiectorul pe un telefon functional pana la urmatorul mare show tehnologic.

In vreme ce noi ne minunam de acest feature, iar canadienii de la RIM incearca sa-l implementeze pe telefonul sau, companiile din China si Japonia produc telefoane cu astfel de dotari pentru publicul de masa. Vorbim la urma urmei despre tari in care 3G-ul si televiziunea mobila sunt tehnologii vechi, iar WiMAX-ul si NFC-ul au devenit standarde.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×