Nokia Oro: Symbian și aur de 18 carate, Într-un singur telefon (Video)

2.486 ori
<b>Nokia Oro: Symbian și aur de 18 carate, Într-un singur telefon (Video)</b>Deși Vertu se ocupă cu terminalele de lux ale celor de la Nokia, iată că finladezii personalizează într-un mod prețios și propriile smartphone-uri. Este și cazul lui C7 care devine Nokia Oro, fiind acoperit cu un strat din aur de 18 carate....

Deși Vertu se ocupă cu terminalele de lux ale celor de la Nokia, iată că finladezii personalizează într-un mod prețios și propriile smartphone-uri. Este și cazul lui C7 care devine Nokia Oro, fiind acoperit cu un strat din aur de 18 carate.

Nokia afirmă că acest nou model este destinat Orientului Mijlociu și pieței din Rusia, iar dacă vă interesează un astfel de C7 modificat aflați că prețul său este de 800 de euro. Lansarea telefonului va avea loc în trimestrul 3 în Europa de Est și mai trebuie menționat că Oro încorporează o tastă Home creată folosind un cristal din safir.

Designerul Robert Lihou, responsabil cu aceste aspecte de creație declară că un astfel de material este de 8 ori mai rezistent decât sticla. Dacă v-ați plictisit de Vertu și doriți să încercați luxul și sub altă formă, iată ce vă rezervă Nokia Oro:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×