Nokia pregătește 3 telefoane cu Android, inclusiv un flagship

2.495 ori
<b>Nokia pregătește 3 telefoane cu Android, inclusiv un flagship</b>Se pare că Nokia X, primul telefon cu Android al companiei e doar începutul, de vreme ce surse apropiate de producător afirma că alte 3 terminale cu platformă mobilă Google sunt în lucru. Printre ele se numără și un flagship Nokia cu Android....

Se pare că Nokia X, primul telefon cu Android al companiei e doar începutul, de vreme ce surse apropiate de producător afirma că alte 3 terminale cu platformă mobilă Google sunt în lucru. Printre ele se numără și un flagship Nokia cu Android.

concept

Pe Nokia X îl așteptam luni la MWC 2014, dacă totul va merge după cum preconizam. Avem și un nume legat de acel trio menționat mai sus: Nokia XX. El va fi un terminal mai puternic decât Nokia X, nu că asta ar fi foarte greu, de vreme ce acela esta un low end. Informațiile despre smartphone au fost obținut cu ajutorul unui email intern de la Nokia, ajuns pe mâna cui nu trebuie.

Sursa scăpării afirma că al treilea handset Nokia va fi chiar mai puternic decât XX, fiind un flagship. Evident, nu îl vom numi Nokia XXX, pentru că ar deveni deja ridicol. De asemenea, sursa a ținut să precizeze că aceste modele nu vor fi prezentate la MWC, dar XX va fi gata de debut din luna mai, iar cel mai puternic model în iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×