Nokia pregateste telefoane dual SIM pentru trimestrul 2, 2010

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.845 ori
<b>Nokia pregateste telefoane dual SIM pentru trimestrul 2, 2010</b>La ora actuala, Samsung este singurul producator important de telefoane mobile interesat de fabricarea si vanzarea de telefoane dual SIM. Compania sud-coreana a anuntat deja cateva modele dual SIM destul de interesante in acest an: Samsung C5212, Samsung...

La ora actuala, Samsung este singurul producator important de telefoane mobile interesat de fabricarea si vanzarea de telefoane dual SIM. Compania sud-coreana a anuntat deja cateva modele dual SIM destul de interesante in acest an: Samsung C5212, Samsung C3212, Samsung B5702, Samsung B5722 si Samsung C6112. Aparent si Nokia doreste sa lanseze cateva modele dual SIM, in 2010.

Cererea pentru astfel de handseturi este destul de ridicata in Asia si Europa de Est, astfel ca Nokia vrea sa profite de aceasta piata infloritoare. Eldar Murtazin, de la Mobile Review afirma ca producatorul finlandez de telefoane va lansa modele dual SIM de nivel mediu in trimestrul 2 al anului viitor, informatia fiind confirmata de un oficial al Nokia Rusia.

Din pacate nu avem informatii in legatura cu pretul sau specificatiile noilor modele, dar va vom tine la curent cu aceasta poveste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×