Nokia pregateste un MID si modelul Nautilus, computere mobile bazate pe Linux

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.364 ori
<b>Nokia pregateste un MID si modelul Nautilus, computere mobile bazate pe Linux</b>Dupa ce aflam ca finlandezii pregatesc 3 telefoane mobile cu ecran touch pentru aceasta toamna, iata ca aceeasi sursa ne informeaza ca Nokia va lansa si un MID touchscreen si un terminal numit Nautilus in intervalul 2009-2010. E foarte probabil ca...

Dupa ce aflam ca finlandezii pregatesc 3 telefoane mobile cu ecran touch pentru aceasta toamna, iata ca aceeasi sursa ne informeaza ca Nokia va lansa si un MID touchscreen si un terminal numit Nautilus in intervalul 2009-2010.

E foarte probabil ca terminalele sa nu fie bazate pe platforma Symbian, iar revenind la MID, acesta este un Internet Tablet Nokia transformat si dotat cu un display touchscreen de 4.2 inchi, plus tastatura glisanta ascunsa. MID-ul va sosi pe piata inainte de Craciun, in vreme ce misteriosul Nautilus soseste cu un design slim, display touch si o tastatura glisanta QWERTY.

Nautilus va folosi un senzor pentru a retrage sau expune tastatura, la randul sau foarte subtire, iar tastele sale se vor putea ridica, pentru o scriere mai usoara. Acest model Nokia va sosi pe piata in 2010 si aflam ca ambele terminale vor fi bazate pe Linux si vor porni o noua serie high end, care ii va urma celei "N".

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×