Nokia pregătește un phablet pentru 2014, cu preț de 600+ dolari

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.306 ori
<b>Nokia pregătește un phablet pentru 2014, cu preț de 600+ dolari</b>Am mai auzit informații că Nokia ar dori să treacă la diagonale de 5+ pentru terminalele sale Windows Phone, dar în afară de concepte nu am văzut vreun phablet de acest gen până acum. Ei bine, acum o analiză oficială indică faptul că un...

Am mai auzit informații că Nokia ar dori să treacă la diagonale de 5+ pentru terminalele sale Windows Phone, dar în afară de concepte nu am văzut vreun phablet de acest gen până acum. Ei bine, acum o analiză oficială indică faptul că un device de acest gen ar urma să vină în 2014.

Speculațiile de la începutul acestei luni indicau că finlandezii au un proiect un phablet de 6 inch, care ar sosi în trimestrul 4 al acestui an. Prețul era estimat undevaintre 620 și 770 de dolari, iar handsetul ar fi rulat Windows Phone 8. Acum lansarea s-a mutat în 2014, iar Nokia ar căuta în acest moment producători pentru hardware-ul său. Odată cu sosirea actualizării GDR3 pentru Windows Phone va fi oferit și suport pentru rezoluții Full HD pe terminalele Nokia, funcție benefică pentru un phablet de nouă generație.

Dacă tot vorbim de ecrane mari, se pare că un model ar fi gata deja, un midrange cu ecran de 4.7 inch și rezoluție de 480 x 800 pixeli. Acesta ar purta numele de Nokia Lumia 625, care inițial era programat pentru o lansare pe 14 mai. Până acum doar Huawei și Samsung au îndrăznit să treacă bariera de 6 inch cu Ascend Mate, respectiv Galaxy Mega 6.3. O vor face și Nokia și Sony așa cum se zvonește? Dar HTC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×