Un Samsung Galaxy S4 din aur costă aproape 2000 de euro, În versiunea Goldgenie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.616 ori
<b>Un Samsung Galaxy S4 din aur costă aproape 2000 de euro, În versiunea Goldgenie</b>Dacă nu va ajunge un Vertu sau un iPad acoperit cu aur din Dubai, atunci poate vă tentează un Samsung Galaxy S4 aurit. Personalizarea acestui telefon cu metale prețioase este realizată de către Goldgenie, iar prețul handsetului rezultat este de...

Dacă nu va ajunge un Vertu sau un iPad acoperit cu aur din Dubai, atunci poate vă tentează un Samsung Galaxy S4 aurit. Personalizarea acestui telefon cu metale prețioase este realizată de către Goldgenie, iar prețul handsetului rezultat este de 1983 euro.

Telefonul este suflat cu aur, platină sau aur roz, vine deblocat și poate fi folosit în orice rețea. Terminalul va fi disponibil prin compania menționată mai sus începând cu 23 mai, fiind atractiv pentru celebrități și persoane cu dare de mână. Cei care consideră prețul prea mic pot cumpăra un Tag Heuer Racer, smartphone Android de lux cu 2300 de lire sterline sau un Vertu TI la un preț cuprins între 6700 și 14000 de lire.

Rețineți că acest Galaxy S4 aurit vine în versiunea de 16 GB, adică aceea cu doar 8 GB spațiu liber de stocare, în care trebuie să vă încadrați pentru a instala aplicații, deoarece ele nu se pot instala pe cardul microSD. Am remarcat un lucru interesant: de fiecare dată când vedem un iPad sau iPhone aurit el costa sute de mii sau milioane de dolari și are și diamante aplicate. Telefoanele Android în schimb sunt preluate de customizatori de lux mai... accesibili.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×