Nokia pregătește un telefon cu cameră de 14 megapixeli pentru MWC?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.103 ori
<b>Nokia pregătește un telefon cu cameră de 14 megapixeli pentru MWC?</b>Nokia a făcut în sfârșit un anunț oficial în legătură cu un eveniment destinat presei și care probabil va include și un anunț al unui nou terminal. Acest eveniment se va desfășura în pre-show-ul MWC 2011, în data de 13 februarie și suntem...

Nokia a făcut în sfârșit un anunț oficial în legătură cu un eveniment destinat presei și care probabil va include și un anunț al unui nou terminal. Acest eveniment se va desfășura în pre-show-ul MWC 2011, în data de 13 februarie și suntem curioși dacă finlandezii se vor axa pe o tabletă sau un smartphone.

Rețineți că va mai exista o declarație oficială din partea companiei în data de 11 februarie, după întrunirea acționarilor Nokia. Conform speculațiilor, această întrevedere ar urma să decidă adoptarea lui Android sau Windows Phone 7 drept OS al viitoarelor terminale. Revenind la evenimentul pre-MWC, acesta ar putea avea legătură cu o descoperire făcută recent printre cei care se "joacă" cu kernel-ul Meego.

Aparent se lucrează intensiv la driverele camerei și procesorului de imagine pe care le suporta această platformă și aflăm că rezoluția maximă suportată va fi de 4416 x 3312 pixeli sau 14.6 megapixeli. în plus, captura 720p sau 1080p va fi la rândul său disponibilă, deci am putea vedea un handset cu cameră mai performantă chiar decât N8.

Decodarea și codarea video se va realiza pe baza unei soluții SOC (System on Chip) Intel Medfield și poate avem de-a face cu varianta lui Nokia N9-01 despre care a tot vorbit Eldar Murtazin recent. Răspunsul va sosi la jumătatea lunii februarie!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×