HP Palm are planuri mari pentru primăvară; după tabletele din februarie, alte produse webOS În martie

1.345 ori
<b>HP Palm are planuri mari pentru primăvară; după tabletele din februarie, alte produse webOS În martie</b>știm deja că HP Palm are un eveniment programat pentru data de 9 februarie, acesta având legătură cu platforma webOS și cel mai probabil cu tabletele Topaz și Opal, scăpate recent pe web. Detalii despre planurile companiei oferă și CEO-ul Leo...

știm deja că HP Palm are un eveniment programat pentru data de 9 februarie, acesta având legătură cu platforma webOS și cel mai probabil cu tabletele Topaz și Opal, scăpate recent pe web. Detalii despre planurile companiei oferă și CEO-ul Leo Apotheker, cel care i-a luat locul lui Mark Hurd, după problemele sale cu acuzațiile de hărțuire sexuală.

într-un interviu cu BBC, Apotheker a declarat că HP va fi într-o bună zi definiția "produselor cool" și nu Apple, după cum se întâmplă acum. Printre primele măsuri luate de acest CEO se va număra și scurtarea perioadei de livrare, astfel că nu va mai trebui să așteptăm un an, cum se întâmplă în cazul tabletei HP Slate.

Spre exemplu, de îndată ce un smartphone sau o tabletă vor fi anunțate, ele vor fi gata de livrare, o veste bună pentru fanii HP. Noile produse webOS au fost reconfirmate pentru 9 februarie și ele vor sosi în magazine la puțin timp după anunțarea lor oficială. în același interviu cu BBC, Apotheker declara că 9 februarie e doar începutul și va mai urma o lansare pe 14 martie, fără a oferi detalii despre identitatea gadgeturilor ce se vor alătura portofoliului HP Palm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×