Nokia prezinta telefoanele C3, C6 si E5, dotate cu tastaturi QWERTY

36.596 ori
<b>Nokia prezinta telefoanele C3, C6 si E5, dotate cu tastaturi QWERTY</b>Nokia tocmai a anuntat 3 noi terminale dotate cu tastaturi QWERTY si functii de social networking. Este vorba de modelele Nokia C3, Nokia C6 si Nokia E5. C3 ruleaza OS-ul S40, in vreme ce E5 si C6 beneficiaza de o versiune de Symbian axata pe business,...

Nokia tocmai a anuntat 3 noi terminale dotate cu tastaturi QWERTY si functii de social networking. Este vorba de modelele Nokia C3, Nokia C6 si Nokia E5. C3 ruleaza OS-ul S40, in vreme ce E5 si C6 beneficiaza de o versiune de Symbian axata pe business, respectiv functii destinate consumatorului de rand.

Nokia C3 vine cu un display QVGA de 2.4 inchi, o camera de 2 megapixeli, Bluetooth, radio FM si un jack audio de 3.5 mm. Printre specificatiile sale se numara un slot pentru carduri microSD si suport pentru functii de social networking, printre care si uploadul imaginilor via Nokia Communities. Handsetul suporta WiFi, dar nu si 3G, iar el va fi lansat in trimestrul 2 al acestui an, la pretul de 90 de euro (fara taxe).

Nokia C3


Nokia C6 incorporeaza un display touch de 3.2 inchi, o tastatura glisanta QWERTY si vine cu suport WiFi b/g si quadband UMTS/HSDPA.
La bordul sau descoperim si o camera de 5 megapixeli, instant messaging, suport email si Ovi Maps cu navigare gratuita. Dotarile terminalului includ o camera frontala pentru videoconvorbiri, radio FM, Bluetooth si A-GPS. Handsetul ruleaza S60 5.0 si va fi pus in vanzare in trimestrul 2 al acestui an, la pretul de 220 de euro (fara taxe).

Nokia C6

In cele din urma, Nokia E5 este un model care se incadreaza perfect in gama business a producatorului finlandez, terminalul ruland S60 3rd edition FP2 si fiind dotat cu WiFi b/g, suport triband UMTS/HSPA, A-GPS si Bluetooth. Telefonul foloseste Ovi Maps, suporta instant messaging si email, iar printre dotarile sale se mai numara si sincronizarea cu Exchange, plus o camera de 5 megapixeli cu blitz LED si suport pentru Ovi Store.

E5 va sosi pe piata in trimestrul 3, la pret de 180 de euro, fara taxe. 

Nokia E5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×