Apple iAd ar putea genera miliarde de dolari; o noua era a advertisingului?

1.218 ori
<b>Apple iAd ar putea genera miliarde de dolari; o noua era a advertisingului?</b>Cu cateva zile in urma Apple lansa platforma mobila de advertising iAd, care va permite developerilor third party sa implementeze reclame in aplicatiile de pe iPhone si iPad, cu aportul noului iPhone OS 4.0. Ca reactie la aceasta lansare, analistii au...

Cu cateva zile in urma Apple lansa platforma mobila de advertising iAd, care va permite developerilor third party sa implementeze reclame in aplicatiile de pe iPhone si iPad, cu aportul noului iPhone OS 4.0. Ca reactie la aceasta lansare, analistii au prezis ca iAd le va aduce celor de la Apple miliarde de dolari anual, odata pus in functiune.

Exista si analisti care afirma ca gigantul din Cupertino se va confrunta cu probleme legale, din cauza noului serviciu. In timpul unei prezentari de la sediul Apple, Steve Jobs, CEO-ul companiei a prezentat un slide in care era mentionat faptul ca iPhone si iPod Touch sunt capabile sa furnizeze 1 miliard de impresii ale reclamelor pe zi. Acest lucru se va intampla daca utilizatorii terminalelor vandute pana acum folosesc aplicatiile de pe handseturi timp de 30 de minute pe zi in medie.

Este vorba evident de aplicatii care incorporeaza reclame, din randul celor furnizate de iAd. Apple iPhone va fi motorul din spatele cresterii noii platforme, terminalul fiind disponibil acum in 90 de tari, dar totusi se simte nevoia unui produs inovator, caci designul handsetului este acelasi inca de la primul model.

iAd reprezinta, printre altele o amenintare pentru Google, care devine tot mai mult rivalul Apple, avand chiar butonul Google Search inlaturat din tastatura virtuala a lui iPhone.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×