Nokia si Microsoft lanseaza Microsoft Communicator Mobile

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.486 ori
<b>Nokia si Microsoft lanseaza Microsoft Communicator Mobile</b>Colaborarea dintre Microsoft si Nokia da primele roade, sub forma lui Microsoft Communicator Mobile, o aplicatie lansata de cele 2 companii cu cateva zile in urma. Softul este suportat pe terminalele Nokia, iar acest client are rolul de a conecta...

Colaborarea dintre Microsoft si Nokia da primele roade, sub forma lui Microsoft Communicator Mobile, o aplicatie lansata de cele 2 companii cu cateva zile in urma. Softul este suportat pe terminalele Nokia, iar acest client are rolul de a conecta utilizatorul la sistemele de comunicare ale unei companii.

Posesorii de smartphone-uri Nokia din Seria E, care ruleaza Symbian vor putea descarca softul din Nokia Ovi Store chiar acum. Alianta dintre Microsoft si Nokia permite implementarea experientei Office pe milioane de terminale Nokia. Communicator Mobile permite utilizatorilor sa vizualizeze disponibilitatea colegilor de lucru si sa comunice cu ei via IM, email, SMS sau apelare vocala.

Numele si statusurile colegilor dintr-o firma sunt incorporate in aplicatia de contacte, permitand utilizatorilor sa isi updateze prezenta online, sa initieze sesiuni de instant messaging si apeluri. Microsoft si Nokia au inceput sa colaboreze inca din luna august a lui 2009 si aceasta este doar prima dintr-o lunga serie de solutii dezvoltate in cadrul acestui parteneriat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×