Android ruleaza pe iPhone 3G (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.443 ori
<b>Android ruleaza pe iPhone 3G (Video)</b>Hackerul David Wang, cunoscut si sub numele de cod "planetbeing" ofera acum posesorilor de iPhone 3G posibilitatea de a rula Android, prin intermediul unui hack. Cu noile update-uri, Android pe iPhone 3G suporta web browsing si ruleaza orice aplicatie...

Hackerul David Wang, cunoscut si sub numele de cod "planetbeing" ofera acum posesorilor de iPhone 3G posibilitatea de a rula Android, prin intermediul unui hack. Cu noile update-uri, Android pe iPhone 3G suporta web browsing si ruleaza orice aplicatie care nu necesita suport audio. Iata cum arata OS-ul Google pe terminalul Apple:

David Wang a promis ca va posta curand pe web instructiunile si aplicatiile necesare pentru a rula Android pe iPhone 3G, cu mentiunea ca acest port a fost mult imbunatatit, fata de versiunea precedenta. Hackul permite acum si trimiterea de mesaje text si vine cu bug fix-uri, un nou driver WiFi si o stabilitate crescuta.

Urmatoarea versiune a hackului va implementa suport audio pe iPhone 3G, un mai bun control al consumului bateriei si al iluminarii ecranului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×