Android ruleaza pe iPhone 3G (Video)

1.548 ori
<b>Android ruleaza pe iPhone 3G (Video)</b>Hackerul David Wang, cunoscut si sub numele de cod "planetbeing" ofera acum posesorilor de iPhone 3G posibilitatea de a rula Android, prin intermediul unui hack. Cu noile update-uri, Android pe iPhone 3G suporta web browsing si ruleaza orice aplicatie...

Hackerul David Wang, cunoscut si sub numele de cod "planetbeing" ofera acum posesorilor de iPhone 3G posibilitatea de a rula Android, prin intermediul unui hack. Cu noile update-uri, Android pe iPhone 3G suporta web browsing si ruleaza orice aplicatie care nu necesita suport audio. Iata cum arata OS-ul Google pe terminalul Apple:

David Wang a promis ca va posta curand pe web instructiunile si aplicatiile necesare pentru a rula Android pe iPhone 3G, cu mentiunea ca acest port a fost mult imbunatatit, fata de versiunea precedenta. Hackul permite acum si trimiterea de mesaje text si vine cu bug fix-uri, un nou driver WiFi si o stabilitate crescuta.

Urmatoarea versiune a hackului va implementa suport audio pe iPhone 3G, un mai bun control al consumului bateriei si al iluminarii ecranului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×