Nokia și Microsoft pregătesc un terminal Lumia cu Android (Zvon)

1.168 ori
<b>Nokia și Microsoft pregătesc un terminal Lumia cu Android (Zvon)</b>Dacă în urmă cu 2 ani un telefon Nokia cu Android ar fi părut un sacrilegiu, acest concept nu mai pare deloc absurd acum. Mai șocant e că ni se pregătește un device Lumia cu Android, dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri. &nbsp; ffff Se pare...

Dacă în urmă cu 2 ani un telefon Nokia cu Android ar fi părut un sacrilegiu, acest concept nu mai pare deloc absurd acum. Mai șocant e că ni se pregătește un device Lumia cu Android, dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri.

Se pare că Nokia și Microsoft ar lucra la acest smartphone, informația venind de la @evleaks, deci de la o sursă de încredere. Dacă îmi amintesc bine, @evleaks și-a început cariera de leakster cu zvonuri legate de Nokia, deci conexiunile sale sunt strânse cu acest brand. Ar fi totuși bizar ca noul model Nokia cu Android să aibă branding Lumia, el fiind de regulă rezervat telefoanelor Windows Phone.

în plus, pentru Android avem seria Nokia X. E interesant și acest brusc interes (presupus) al celor de la Microsoft de a dezvolta telefoane Android. Vestea e bună pentru cumpărătorul de rând, care întotdeauna a dorit să combine un OS că Android cu o super camera Pureview și eventual și HERE Maps și aplicațiile asociate camerei. E posibil ca Microsoft să folosească Android ca un vehicul de promovare pentru serviciile sale Bing, Outlook, OneDrive sau OneNote. Le va reuși oare inițiativa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×