Nokia Siemens a efectuat primul apel LTE

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.635 ori
<b>Nokia Siemens a efectuat primul apel LTE</b>Nokia Siemens, un brand celebru pe piata echipamentelor de telefonie mobila tocmai a anuntat oficial ca a efectuat primul apel bazat pe tehnologia mobila LTE, conform Reuters. Apelul 4G a fost realizat prin intermediul echipamentelor Nokia Siemens ale...

Nokia Siemens, un brand celebru pe piata echipamentelor de telefonie mobila tocmai a anuntat oficial ca a efectuat primul apel bazat pe tehnologia mobila LTE, conform Reuters.

Apelul 4G a fost realizat prin intermediul echipamentelor Nokia Siemens ale sectiunii de Cercetare si Dezvoltare din Germania, fiind folosite o statie comerciala de baza si software-ul specializat necesar. Tehnologia LTE va fi implementata comercial in 2010, dupa cum afirma recent chiar Nokia Siemens, in vreme ce duelul dintre furnizorii de echipamente necesare pentru infrasctuctura retelelor 4G se va inteti.

Avantajul va fi cresterea vitezelor de upload si download, a performantei streamingului audio si video, spre beneficiul utilizatorilor de terminale cu suport pentru conexiuni LTE. Nokia Siemens a vandut deja statii-baza LTE unui numar impresionant de operatori internationali (80), implicandu-se astfel destul de activ in dezvoltarea segmentului 4G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×