Nokia Video Center are noi parteneri

1.135 ori
<b>Nokia Video Center are noi parteneri</b>Nokia tocmai si-a anuntat parteneriatele cu CNN, IBN, Jamba, Sony Pictures si multi alti provideri de continuturi video, furnizand utilizatorilor de terminale din seria N clipuri de calitate, vizionabile din mers. Noii parteneri ai celor de la Nokia vor...

Nokia tocmai si-a anuntat parteneriatele cu CNN, IBN, Jamba, Sony Pictures si multi alti provideri de continuturi video, furnizand utilizatorilor de terminale din seria N clipuri de calitate, vizionabile din mers.

Noii parteneri ai celor de la Nokia vor pune la dispozitie clientilor clipuri video de calitate inalta. Aceste companii se vor alatura celor de la YouTube si Reuters, in procesul de furnizare a continuturilor video mobile pentru Nokia Video Center. Serviciul ofera posesorilor de terminale din Seria N oportunitatea de a descoperi si accesa cea mai buna selectie de clipuri video prin intermediul conexiunilor 3G, WiFi sau al PC-ului.

Puteti alege intre o serie de continuturi diferite si servicii, de la clipuri la cerere, pana la podcasturi video si clipurile dumnevoastra preferate. Nokia Video Center va fi disponibil si pe Nokia N95, dar si pe varianta sa de 8GB, transformand telefonul intr-un centru multimedia. De la cele mai noi comedii, la trailere de filme si reclame, toate aceste continuturi video pot fi vizionate pe handsetul utilizatorilor multumita Nokia si partenerilor sai.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×