Smartphone-ul tau primeste acum un receptor de moda veche

5.467 ori
<b>Smartphone-ul tau primeste acum un receptor de moda veche</b>Iata ca persoanele melancolice vor retrai clipele in care foloseau telefoane fixe cu disc si receptoare de dimensiuni mari prin intermediul accesoriului prezentat in imaginea urmatoare: Acest Any Phone este un receptor analog, ideal pentru telefonul...

Iata ca persoanele melancolice vor retrai clipele in care foloseau telefoane fixe cu disc si receptoare de dimensiuni mari prin intermediul accesoriului prezentat in imaginea urmatoare:

Acest Any Phone este un receptor analog, ideal pentru telefonul dumneavoastra, in special daca sunteti un nostalgic. Gadgetul include un atasament sub forma de microfon, pe care il puteti conecta direct la telefon. Acesta functioneaza ca orice modem, set de casti sau microfon si va cauza garantat un soc tinerilor care nu stiu ce sens are un astfel de accesoriu. Lor li se va parea ca o "chestie gigantica" v-a crescut pe craniu, fix in locul in care tineti telefonul mobil, tinerii necunoscand perioada cand receptoarele erau la moda.

Singurele unitati Any Phone sunt disponibile online la adresa www.vshopu.com, la pretul de doar 11.35 dolari. Ar trebui sa va ganditi de 2 ori inainte de a face aceasta achizitie, avand in vedere ca e posibil sa folositi un receptor care este mult mai mare decat telefonul pe care-l aveti. Un handset este usor de purtat in poseta sau in buzunar, dar noul accesoriu risca sa devina o pacoste, fiind prea mare pentru a fi purtat cu usurinta si tinut la indemana.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×