Video hands-on cu Samsung Serenata (Bang&Olufsen)

2.452 ori
<b>Video hands-on cu Samsung Serenata (Bang&Olufsen)</b>Cu cateva zile in urma va anuntam prezentarea oficiala a celui mai noul model Samsung, dezvoltat in colaborare cu designul Bang & Olufsen. Iata ca acum va punem la dispozitie un clip video demonstrativ, care prezinta functiile terminalului. Lasand la o...

Cu cateva zile in urma va anuntam prezentarea oficiala a celui mai noul model Samsung, dezvoltat in colaborare cu designul Bang & Olufsen. Iata ca acum va punem la dispozitie un clip video demonstrativ, care prezinta functiile terminalului.

Lasand la o parte accentul prezentatoarei putem distinge faptul ca avem de-a face cu un terminal dedicat clar iubitorilor de muzica. Seria Sony Ericsson Walkman si-a gasit in sfarsit nasul, un music phone care imprumuta sistemul de control specific iPod. Inovatiile aduse de interfata terminalului Serenata nu au fost puse in evidenta, dar difuzoarele si-au facut treaba perfect, basul multumind membrii publicului.

Totusi o interpreta ca Enya nu poate pune in valoare la maxim basul difuzoarelor, deci va fi nevoie de o melodie mai dura pentru a testa cu adevarat acest feature. Samsung a insistat asupra faptului ca Serenata este un terminal mai bun decat iPhone, handsetul reusind sa surprinda placut prin design, dar sfarsind prin a ne oferi varianta reinventata a tuturor terminalelor care se bucura de succes la aceasta ora.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×