Video hands-on cu Samsung Serenata (Bang&Olufsen)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.292 ori
<b>Video hands-on cu Samsung Serenata (Bang&Olufsen)</b>Cu cateva zile in urma va anuntam prezentarea oficiala a celui mai noul model Samsung, dezvoltat in colaborare cu designul Bang & Olufsen. Iata ca acum va punem la dispozitie un clip video demonstrativ, care prezinta functiile terminalului. Lasand la o...

Cu cateva zile in urma va anuntam prezentarea oficiala a celui mai noul model Samsung, dezvoltat in colaborare cu designul Bang & Olufsen. Iata ca acum va punem la dispozitie un clip video demonstrativ, care prezinta functiile terminalului.

Lasand la o parte accentul prezentatoarei putem distinge faptul ca avem de-a face cu un terminal dedicat clar iubitorilor de muzica. Seria Sony Ericsson Walkman si-a gasit in sfarsit nasul, un music phone care imprumuta sistemul de control specific iPod. Inovatiile aduse de interfata terminalului Serenata nu au fost puse in evidenta, dar difuzoarele si-au facut treaba perfect, basul multumind membrii publicului.

Totusi o interpreta ca Enya nu poate pune in valoare la maxim basul difuzoarelor, deci va fi nevoie de o melodie mai dura pentru a testa cu adevarat acest feature. Samsung a insistat asupra faptului ca Serenata este un terminal mai bun decat iPhone, handsetul reusind sa surprinda placut prin design, dar sfarsind prin a ne oferi varianta reinventata a tuturor terminalelor care se bucura de succes la aceasta ora.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×