Nokia World 2011 are loc În octombrie, cel mai mare eveniment al finlandezilor din acest an!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.276 ori
<b>Nokia World 2011 are loc În octombrie, cel mai mare eveniment al finlandezilor din acest an!</b>Dacă în urmă cu câteva zile aflam de evenimentul Nokia Connection, anunțat pe site-ul oficial drept "cel mai mare eveniment Nokia al anului", ei bine finlandezii au modificat această promovare și acum promit o întrunire și mai de anvergură în...

Dacă în urmă cu câteva zile aflam de evenimentul Nokia Connection, anunțat pe site-ul oficial drept "cel mai mare eveniment Nokia al anului", ei bine finlandezii au modificat această promovare și acum promit o întrunire și mai de anvergură în toamnă. Astfel, aflăm că în octombrie va avea loc Nokia World 2011, confirmat drept cel mai important eveniment al companiei finlandeze din acest an.

în vreme ce Nokia Connection are loc pe 21 iunie în cadrul CommunicAsia în Singapore, Nokia World 2011 va avea loc în octombrie la Londra. Ne așteptăm ca până în toamnă măcar un model Nokia cu Windows Phone 7.1 Mango să fie gata, măcar în faza de prototip. Dacă nu, ne vom mulțumi și cu un terminal MeeGo, dar unul evoluat, eventual acel N9 care continuă să scape pe web de un an.

Până atunci nu putem decât să ne pregătim de vești precum scăderi de acțiuni și pierderi de cotă de piață ale companiei nordice, aceste informații fiind tot mai des întâlnite în ultimele săptămâni. Va supraviețui Nokia anului 2011 la șefia topului producătorilor de telefoane?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×