iOS 5 deja trecut prin jailbreak!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.223 ori
<b>iOS 5 deja trecut prin jailbreak!</b>La nici două zile de la primul său preview oficial la WWDC 2011, iOS 5 deja fost trecut prin jailbreak, după cum s-a întâmplat atât de des până acum cu versiunile iOS proaspăt lansate. Isprava aparține celor de la iPhone Dev Team, care au...

La nici două zile de la primul său preview oficial la WWDC 2011, iOS 5 deja fost trecut prin jailbreak, după cum s-a întâmplat atât de des până acum cu versiunile iOS proaspăt lansate. Isprava aparține celor de la iPhone Dev Team, care au folosit versiunea de iOS 5 destinată dezvoltatorilor și aflată în fază beta.

Se pare că Apple nu a acoperit găurile de securitate de care au profitat până acum jailbreakerii în precedentele iOS-uri. Musclenerd, unul dintre cei mai importanți hackeri din echipa iPhone Dev Team a postat pe Twitter un mesaj, în care a anunțat că a folosit limera1n și tethered boot pentru a realiza jailbreak-ul, postând apoi și imaginile de mai sus.

în imagini observăm prezența lui Cydia și iSSH pe un ecran de iPod touch de a patra generație, unul dintre terminalele compatibile cu iOS 5. Cydia și iSSH sunt aplicații ce rulează doar platforme iOS cu jailbreak, iar singura modalitate de a rezolva acest exploit este un update de hardware.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×