Motorola Wilder, un telefon ieftin, rezistent la apă și praf, dotat cu display secundar

Autor:  | Publicat în:  Motorola 3.154 ori
<b>Motorola Wilder, un telefon ieftin, rezistent la apă și praf, dotat cu display secundar</b>Motorola a anunțat astăzi debutul modelului de telefon Wilder, un terminal accesibil destinat tinerilor. Acest nou venit este rezistent la apă și praf și va costa doar 82 de dolari în oferta retailerului Carphone Warehouse. &nbsp; Handsetul va sosi...

Motorola a anunțat astăzi debutul modelului de telefon Wilder, un terminal accesibil destinat tinerilor. Acest nou venit este rezistent la apă și praf și va costa doar 82 de dolari în oferta retailerului Carphone Warehouse.

Handsetul va sosi pe piață luna viitoare, iar dotările sale includ funcții de socializare, suport pentru playback multimedia și aplicații Java. Cunoscut și sub numele de cod EX130, Motorola Wilder încorporează un display touch rezistiv de 2.8 inchi, dar și un ecran OLED secundar, care va afișa notificările.

în partea din spate descoperim o cameră de 2 megapixeli, ale cărei poze le veți putea împărtăși cu prietenii și contactele folosind Twitter, MySpace și Facebook. Veți face web browsing pe Wilder cu ajutorul lui Opera Mini, iar telefonul va sosi și cu jocuri preinstalate și câteva aplicații.

Motorola Wilder, un telefon ieftin, rezistent la apă și praf, dotat cu display secundar

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×