Nubia Z18 apare în prima fotografie reală și pare să aibă un ecran edge to edge

1.784 ori
<b>Nubia Z18 apare în prima fotografie reală și pare să aibă un ecran edge to edge</b>Chinezii de la Nubia pregătesc un nou smartphone pentru debut în perioada următoare, fiind vorba despre varianta cunoscută sub denumirea de Nubia Z18. Chiar astăzi ajunge pe web o primă fotografie reală cu produsul și la prima vedere pare că

După ce brandul ZTE Nubia şi-a făcut moftul cu telefonul de gaming Red Magic, următorul record de bătut e cel al muchiilor super înguste de ecran. Acel model care doboară recorduri poate fi chiar Nubia Z18, telefon ce a apărut în această săptămână în prima fotografie reală.

De fapt ZTE producea telefoane cu muchii foarte înguste de ceva vreme. Încă de la ZTE Nubia Z9 se vedea asta, dar şi la modelele Z17. Marginile curbate din sticlă folosesc reflexiile de lumină pentru a părea că ecranul merge chiar până la rama metalică. Ceea ce vedem pe Z18 pare să fie un panou Full Screen 3.0, iar acesta ar putea fi un flagship viitor.

Muchiile par uşor curbate, alipite de rama metalică. Nici sus nu pare să avem vreo delimitare clară şi cred că rămâne loc şi de un breton cu cameră frontală şi earpiece. Jos se află un buton Home virtual, deci şi "bărbia" nou venitului e super îngustă. Sursele afirmă că vom vedea la bord un procesor Qualcomm Snapdragon 845 şi 8 GB RAM, dar nu ştim alte dotări.

Nubia Z18 e aşteptat să debuteze în iunie şi va adopta Nubia UI peste Oreo. Personal mă aştept la o baterie generoasă, cameră duală şi o diagonală peste 6 inci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×