Nokia X, cel mai vândut smartphone pe eMAG.ro; Nokia obține succesul cu Android

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 3.096 ori
<b>Nokia X, cel mai vândut smartphone pe eMAG.ro; Nokia obține succesul cu Android</b>Aruncând o privire asupra ofertelor eMAG.ro pe următoarele zile am descoperit cu surprindere că un telefon Nokia se află în topul vânzărilor, ba chiar pe loc fruntaș. Uimirea e cu atât mai mare, cu cât handsetul este unul cu Android și unul...

Aruncând o privire asupra ofertelor eMAG.ro pe următoarele zile am descoperit cu surprindere că un telefon Nokia se află în topul vânzărilor, ba chiar pe loc fruntaș. Uimirea e cu atât mai mare, cu cât handsetul este unul cu Android și unul abia lansat de puțin timp.

Nokia X este cel mai vândut telefon mobil premium de la eMAG.ro conform retailerului, iar acest handset costă 449 de lei. E vorba aici despre un terminal dual SIM cu ecran de 4 inch și Android 4.1 fără Google Play Store, dar cu o interfață customizată. Pe acest model l-am filmat în cadrul unei experiențe hands on la Barcelona, cu ocazia MWC 2014. Dacă sunteți curioși, aflati ca pe locul 2, după Nokia X se află Samsung Galaxy S3 Mini și pe locul 3 îl găsim pe Galaxy S5.

Nokia X a fost lansat în magazine în martie și îl așteptăm și la noi în teste sau eventual pe versiunile sale evoluate, Nokia X+ și Nokia XL. Nokia X suportă o rezoluție de 480 x 800 pixeli, are slot microSD, 4 GB memorie internă și 512 MB RAM. El dispune de o cameră de 3.15 MP fără blitz și nu are camera frontală. Ca procesor avem un Snapdragon S4 dual core de 1 GHz.

Să vedem dacă se va menține acest succes și în următoarele luni...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×