Nokia X, cel mai vândut smartphone pe eMAG.ro; Nokia obține succesul cu Android

3.495 ori
<b>Nokia X, cel mai vândut smartphone pe eMAG.ro; Nokia obține succesul cu Android</b>Aruncând o privire asupra ofertelor eMAG.ro pe următoarele zile am descoperit cu surprindere că un telefon Nokia se află în topul vânzărilor, ba chiar pe loc fruntaș. Uimirea e cu atât mai mare, cu cât handsetul este unul cu Android și unul...

Aruncând o privire asupra ofertelor eMAG.ro pe următoarele zile am descoperit cu surprindere că un telefon Nokia se află în topul vânzărilor, ba chiar pe loc fruntaș. Uimirea e cu atât mai mare, cu cât handsetul este unul cu Android și unul abia lansat de puțin timp.

Nokia X este cel mai vândut telefon mobil premium de la eMAG.ro conform retailerului, iar acest handset costă 449 de lei. E vorba aici despre un terminal dual SIM cu ecran de 4 inch și Android 4.1 fără Google Play Store, dar cu o interfață customizată. Pe acest model l-am filmat în cadrul unei experiențe hands on la Barcelona, cu ocazia MWC 2014. Dacă sunteți curioși, aflati ca pe locul 2, după Nokia X se află Samsung Galaxy S3 Mini și pe locul 3 îl găsim pe Galaxy S5.

Nokia X a fost lansat în magazine în martie și îl așteptăm și la noi în teste sau eventual pe versiunile sale evoluate, Nokia X+ și Nokia XL. Nokia X suportă o rezoluție de 480 x 800 pixeli, are slot microSD, 4 GB memorie internă și 512 MB RAM. El dispune de o cameră de 3.15 MP fără blitz și nu are camera frontală. Ca procesor avem un Snapdragon S4 dual core de 1 GHz.

Să vedem dacă se va menține acest succes și în următoarele luni...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×